Online skiverhuur

Reserveer online en bespaar tot wel 50%

Skiverhuur vergelijken

Steeds meer wintersporters reserveren hun skiset voor vertrek online bij één van de onderstaande aanbieders. Het is in de eerste plaats goedkoper om dit online te doen en je kunt rustig alle prijzen en pakketten vergelijken. Vooral families met kinderen kunnen veel besparen omdat kinderen bij sommige aanbieders gratis huren als de ouders ook reserveren. Lees meer

5 aanbieders gevonden
Kenmerken
Online skiverhuur en skiles

Alpinresorts.com

 • 1 week skiën = 10-20% korting afhankelijk resort
 • 10% korting bij meer dan 8 personen of meer dan € 600 euro in winkelwagen.
 • Betalen via iDeal mogelijk
vanaf € 83,00 ski's, schoenen en stokken
Prijs verschilt per dorp
Check prijzen
Online skiverhuur

Skiset

 • Volwassen prijs vanaf 13 jaar
 • 5% kortingscode: SKIVOORDEEL
 • 800 winkels in Europa
vanaf € 72,00 ski's, schoenen en stokken
Prijs verschilt per dorp
Check prijzen
Online skiverhuur

Intersport RENT

 • Als beide ouders boeken zijn al hun kinderen tot 10 jaar gratis.
 • 50% korting op de volwassenen prijs voor kinderen tot 14 jaar.
 • Valhelm gratis voor kinderen tot 14 jaar.
vanaf € 107,00 ski's, schoenen en stokken
Prijs verschilt per dorp
Check prijzen
Online skiverhuur

Sport 2000 Rent

 • 6 dagen = 7 dagen in de meeste resorts.
 • Kinderhelm gratis
 • Gratis annul. bij gebrek aan sneeuw
vanaf € 90,00 ski's, schoenen en stokken
Prijs verschilt per dorp
Check prijzen
Online skiverhuur

Snowrental

 • Betalen met iDeal mogelijk
 • 5-10% korting vanaf 4 personen
 • Gratis annuleren
vanaf € 85,00 ski's, schoenen en stokken
Prijs verschilt per dorp
Check prijzen

Prijzen rustig online vergelijken

Als je online bestelt kun je met alle rust de prijzen vergelijken op onze site. . Dat is het voordeel van het huren online. De prijzen zijn ook veel goedkoper als je online je skiset huurt. Je hebt dus veel meer zekerheid met het online boeken van skisets, omdat je alle tijd heb om het skihuur te vergelijken en om te besluiten welke skihuur aanbieder het beste bij jou past. Vaak zijn kinderen ook gratis als ouders eerst ski’s huren. Sommige aanbieders die hebben als speciale aanbieding een gratis helm voor kinderen. Met het huren van ski’s online krijg je als grote groep vaak mooie aanbiedingen of kortingen.

Jouw skiset huren

Een skiset huren is tegenwoordig veel voordeliger als je het online reserveert. Het online reserveren heeft veel meer voordelen in tegenstelling tot het huren als je pas op bestemming bent. Het reserveren via online is makkelijker, want je kunt alle maten makkelijk doorgeven voor jou en je gezin. Vaak heb je de optie om te kiezen of je normale ski's wilt of misschien gevorderde ski's. Je hebt alle tijd om alles rustig door te lezen, zodat je geen spijt krijgt van je aankoop. je krijgt een mooie korting , omdat je online besteld en van te voren besteld. Een voordeel van online ski's huren is dat je altijd goede ski’s krijgt en de nieuwe merken zitten er bijna altijd bij. Waarom je ook jouw skihuur online moet reserveren is, zodat je niet meer in een lange wachtrij hoeft te staan met z'n allen op een kluitje, maar dat je zonder moeite door kunt lopen langs de rest en jouw spullen super snel kunt krijgen. Dus jouw skiset staat klaar bij aankomst op bestemming. Dus wil je snel op de piste staan reserveer dan online jouw skiset. Ook krijg je vaak kortingen als je online jouw spullen reserveren. Als je met een grote groep of met kinderen skisets huurt krijg je vaak een mooi kortingspercentage bij jouw aankoop online. Bij problemen kunt je terug naar de winkel en kun je in de meeste gevallen de spullen zonder enkel probleem omruilen. Ook hoef je niet te slepen met het materiaal als je het gewoon online reserveert. Je kunt ook kiezen bij welke lokale winkel je het klaar wilt hebben staan. Je krijgt ook rustig de tijd om alle ski verhuurders te vergelijken en waar je het beste gevoel bij krijgt om te reserveren. Zo maak je geen verkeerde keuzes in het reserveren van je skihuur online. Dus wil je sneller, beter en goedkoper jouw skiset huren. Bestel dan online via de aanbieders die wij aanbieden voor jou.